Verhuur

U kunt bij ons ook fietsen huren,zowel Mountainbike`s als "normale",fietsen. Deze fietsen hebben 3 of 7 versnellingen. Verhuur vindt plaats vanuit ons filiaal Arnhem-noord (Geitenkamp 4) en Westervoort. Fietsen kunnen e.v.t. ook bezorgd en/of opgehaald worden. (hiervoor vragen wij een kleine vergoeding) Zondag en maandag kunnen er geen fietsen opgehaald of terug gebracht worden. Vanaf Arnhem-noord is het slechts 5 minuten fietsen naar de posbank waar talrijke fietsroutes (zowel voor ATB als verhard) te vinden zijn.

 

Voor meer info bel 026-3513615 (Frank) of mail naar info@reerinkarnhemnoord.nl 

 

Filiaal Arnhem-Noord is te bereiken v.a. het centrum met de bus die bij ons voor de deur stopt.(lijn 7). 

Filiaal Westervoort is te bereiken zowel met de bus of met de trein die bij ons voor de deur stop.

 

Prijzen stadsfietsen en Mountainbikes

 

Heren/damesfietsen

€ 12,00 per dag , weekend 20,00 (zaterdag t/m dinsdagochtend) en week prijs 35,00.  Onze fietsen hebben 3 of 7 versnellingen.

Voorbeeld van een van onze huur stadsfietsen

Elektrischefietsen 

25,00 per dag, weekend 50,00 (zaterdag t/m dinsdagochtend) en week prijs elektrische fiets 100,00 

Kinderfiets

€ 10,- per dag. beperkt beschikbaar

Fietskinderstoeltjes ook beperkt in de verhuur. 7,50 per dag en v.a. drie dagen t/m een week 20,00 totaal.

Half wheeler

€ 10,00 per dag.    25,00  per week

Borg per fiets

€ 50,- (dit dient contant betaald te worden),* Bij meerdere fietsen max 200,00 euro borg

Mountainbikes    

€ 20,- per dag / € 30,- per weekend , klasse B mountainbike.(weekend van zaterdag t/m dinsdag)  e.v.t. incl. gratis helm

Klasse A Mountainbikes 29,00 per dag. Verdere prijzen zie hieronder, dit is incl. bidon, helm, e.v.t. SPD pedalen en gereedschaptasje

Door de corona is er geen mountainbike/racefiets verhuur mogelijk , er zijn helaas geen fietsen geleverd. 

Prijzen huren mountainbike 

 

Tandem verhuur :

Gazelle en Sparta 5V.   per dag 25,00  (Helaas op dit moment geen Tandem verhuur mogelijk) Waarschijnlijk pas weer in 2022 

Fietsendrager verhuur :

Onze verhuurdragers zijn van het top merk MovaNext. Deze drager is geschikt voor het vervoer van 2 (elektrische) fietsen. Ook is het mogelijk deze fietsendrager in te klappen, zodat de kofferbak nog open kan! 

Deze MovaNext fietsdrager is geschikt voor elk type trekhaak en kan worden aangesloten met een 7 of 13 polige aansluiting voor uw verlichting. Ook is deze fietsdrager geschikt voor de meeste elektrische auto`s 

10,00 per dag / weekend van zaterdag/dinsdag 20,00 

 

U kunt bij ons een loopfiets huren voor een maand van het merk Puky , zodat U kind straks makelijk zonder zijwielen kan fietsn. Dit alles inclusief helm voor totaal maar 10,00 per maand.

 

 

U kunt ook bij ons een RACEFIETS huren met e.v.t. SPD-R pedalen en race-schoenen.

Log dan in op www.racefietstehuur.nl en log in op lacatie Arnhem (reeds niets meer in de verhuur t/m februari 2022)

 

 

De betaling dient vooraf met de pin of cash te worden voldaan, hetgeen ook geldt voor de borg dit moet cash zijn van € 150,-. Met de ondertekening gaat huurder akkoord met de algemene voorwaarden van racefietstehuur.nl en met het feit dat de fiets in dezelfde staat wordt teruggebracht als deze is ontvangen. Eventuele reparatie- en/of schoonmaakkosten verrekenen we met de borg.

 

Wij geloven in duidelijkheid en transparantie. Professionele racefietsen met kwaliteitsafmontage en altijd voorzien van


- zadeltas met bandenlichters, reserveband.

Ook krijg je standaard een helm en bidon (bidon niet tijdens de Corona periode) mee. Alles voor dezelfde scherpe prijs.

Huren?

Klik hier om direct jouw racefiets te huren. Aangepaste huurperiode? Fietsen met begeleiding? Meerdere fietsen nodig voor bijvoorbeeld een bedrijfsuitje? Interesse om te kopen? Alles is mogelijk, neem contact met ons op voor een offerte.

 

 

 

Scooter Verhuur: 

Scooter Elektrisch 45,00 per dag of dagdeel (max bereik 20km)  (filiaal Westervoort 026-3116743)

Borg scooter 100,00 

 

 

 

LET OP: Tevens verzoeken wij u een geldig legitimatiebewijs mee te nemen.* En de borg voor de fiets(en) contant bij u te hebben. Dit i.v.m. het terug geven bij inleveren fiets(en).

 • Letop de mountainbikes dienen schoongemaakt terug gebracht te worden, anders wordt er 10 euro extra berekend per fiets.

 

Huurvoorwaarden REERINK Fietsverhuur + Elektrschefietsen 

 Algemeen

1.1 Deze voorwaarden hebben betrekking op het verhuren van fietsen en alle aanbiedingen en overeenkomsten die hierop betrekking hebben, door Reerink Fietsverhuur, Geitenkamp 4 6823HE Arnhem, hierna te noemen Reerink Fietsverhuur.

1.2 Onder de door Reerink Fietsverhuur verhuurde fietsen wordt mede verstaan alle toebehoren, waaronder aanhanger, extra sloten en andere accessoires, hierna te noemen het verhuurde.

1.3 De huurder dient voorafgaand aan de huurperiode te worden opgenomen in het klantenbestand van Reerink Fietsverhuur.

 

Prijzen en betaling

2.1 Het huurtarief dient voor aanvang van de huurperiode contant voldaan te worden, tenzij schriftelijk in het afnameformulier anders is overeen gekomen.

2.2 De door Reerink Fietsverhuur vermelde prijzen zijn inclusief BTW.

 

 1. Levering en terug bezorging

Huurder dient het verhuurde op het adres van REERINK Fietsverhuur op te halen en op het in de huurovereenkomst bepaalde tijdstip bij REERINK Fietsverhuur terug te brengen, tenzij anders overeengekomen.

 

 1. Duur

De in de overeenkomst genoemde huurperiode begint op de dag waarop het verhuurde ter beschikking van de huurder wordt gesteld en eindigt bij terug bezorging van het verhuurde. De huurprijs per dag geldt voor een periode van 24 uur. Wanneer er korter dan deze periode gebruikt van wordt gemaakt volgt er geen teruggave van de huur.

 

 1. Controle gehuurde zaken

Huurder wordt geacht, direct na ontvangst, en het verhuurde op gebreken te hebben gecontroleerd. Indien er gebreken, manco’s of andere klachten zijn dient huurder dit terstond bij Reerink Fietsverhuur te melden.

 

 1. Verplichtingen huurder

6.1 De huurder dient het verhuurde zorgvuldig te behandelen en gebruiken en mag geen veranderingen aan het verhuurde aanbrengen.

6.2 De huurder dient voor het trekkend voertuig een geldige W.A.-verzekering te hebben afgesloten.

6.3 Gedurende de huurperiode mag de het verhuurde niet worden uitgeleend aan derden.

6.4 Boetes en verkeersovertredingen komen voor rekening van de huurder.

6.5 Het laadvermogen mag niet worden overschreden. Schades of bekeuringen als gevolg van overlading komen voor rekening van de huurder.

 

 1. Schade en gebreken

7.1 Gedurende de tijd tussen het moment dat het verhuurde door de huurder is ontvangen en het moment waarop deze is terugbezorgd, is het risico van beschadiging, diefstal, verloren gaan of teniet gaan van het verhuurde voor rekening en risico van de huurder.

7.2 Huurder is verplicht elke schade en elk gebrek aan het verhuurde, alsmede diefstal van het verhuurde, terstond aan Reerink Fietsverhuur te melden.

7.3 Veranderingen en/of reparatie aan het verhuurde mogen uitsluitend door of in opdracht van Reerink Fietsverhuur worden verricht.

8.0 Aansprakelijkheid

8.1 De huurder is aansprakelijk voor eventuele schade veroorzaakt aan het verhuurde. Bij vermissing of diefstal van het gehuurde stelt Reerink Fietsverhuur de huurder aansprakelijk.

8.2 Bij schade aan het verhuurde veroorzaakt door de bestuurder van het trekkende voertuig, wordt aanspraak gedaan op de WA verzekering van het trekkende voertuig van de huurder.

8.3 Te vrijwaren te zake van alle aanspraken van derden tot vergoeding van schade, waarvoor de aansprakelijkheid van Reerink Fietsverhuur in deze voorwaarden is uitgesloten.

 

 1. Opzegging / beëindiging

9.1 De huurovereenkomst kan door Reerink Fietsverhuur met onmiddellijke ingang worden opgezegd als huurder enige verplichting uit deze overeenkomst niet nakomt. In alle overige gevallen kan Reerink Fietsverhuur de overeenkomst opzeggen met een opzegtermijn van 1 dag. Huurder is al dan verplicht het verhuurde terstond aan Reerink Fietsverhuur te retourneren. Indien huurder dit nalaat heeft Reerink Fietsverhuur het recht het voertuig terug te halen.

9.2 Bij beëindiging van de huurovereenkomst dient het verhuurde in dezelfde staat waarin het is afgegeven ter beschikking van Reerink Fietsverhuur te worden gesteld. Indien het verhuurde gebreken of beschadigingen vertoont, voor zover het niet normale slijtage betreft, is Reerink Fietsverhuur gerechtigd de reparatiekosten in rekening te brengen.

9.3 Bij opzegging van de overeenkomst brengt Reerink Fietsverhuur 50% van de huurkosten in rekening. Wanneer de huurder besluit de overeenkomst op te zeggen binnen 24 uur van de aanvang van de overeengekomen huurperiode dan brengt Reerink Fietsverhuur de volledige huurkosten in rekening.

 

 1. Toepasselijk recht en geschillenregeling

Op alle aanbiedingen en overeenkomsten van Reerink Fietsverhuur is het Nederlands recht van toepassing.

 

 

Contactgegevens

 • Dorpsstraat 90
 • 6931 BM, Westervoort
 • info@reerinkwestervoort.nl
 • (026) 311 67 43
 • KvK: 09020305
 • BTW: NL815878849B01
 • IBAN: NL42RABO0381663647

Openingstijden

Maandag:  gesloten
Dinsdag:  9.00 tot 18.00
Woensdag:  9.00 tot 18.00
Donderdag:  9.00 tot 18.00
Vrijdag:  9.00 tot 20.00*
Zaterdag:  9.00 tot 17.00
Zondag:  gesloten
 
van april tot oktober zijn wij zaterdag tot 17.00 geopend
Let op: de werkplaats is een half uur voor sluiting van de winkel gesloten..
filiaal Westervoort vrijdag koopavond tot 20.00 *
filiaal Reerink Arnhem-Noord (Geitenkamp) heeft geen koopavond.
filiaal Reerink Arnhem-Zuid (heeft geen koopavonden)
SERVICE op maat en naar uw wens
Ook kunt u bij ons van dinsdag t/m vrijdagavond tot 20.00 terecht voor aankoop van een fiets of scooter op afspraak.
info@reerinkrijwielen.nl


Facebook


Bezoek ook

Onze merken

Alpina
Bakfiets.nl
Batavus
Beixo
BESV
Bosch professional
BRIK
Cannondale
Cortina
Flyer
Gazelle
Huka
Huyser
Loekie
Lugano
Scott
Sparta
Trek
Van Raam
Victoria
AGM
Aprilia
BTC
Ecooter
Gilera
Mash
Peugeot
Piaggio
Rieju
Super Soco
SYM
Vespa
Yamaha