Over ons

Welkom bij Reerink Rijwielen

Wij zijn een fiets en bromfiets/scooter specialist met 3 vestigingen. Waarvan 2 in Arnhem en 1 in Westervoort. Met grote keuze uit Elektische-Fietsen, ook op Race & Mountainbikes gebied zit u bij ons goed verder hebben we alles op fiets en scooter gebied , wij hebben vele merken in alle prijs klasse op voorraad. Wij hebben natuurlijk ook vele test fietsen voor u klaarstaan. Op deze site willen wij u een indruk geven van ons aanbod, zowel van nieuwe als gebruikte fietsen en scooters. Uiteraard kunt u bij ons ook terecht voor alle reparaties, onderdelen, kleding, accessoires en fietsverhuur. Ook kunnen wij uw fiets of bromfietsverzekering, Reerink Lease fiets of financiering verzorgen. Kom gerust eens langs in een van onze gezellige winkels voor een persoonlijk advies. Geen tijd of zin om langs te komen, bestel dan u nieuwe fiets,scooter en of accessoires gewoon online bij ons.

Samen Mountainbiken met Reerink Rijwielen
Wil je gaan mountainbiken, maar vind je het moeilijk om (alleen) te gaan trainen? Of gewoon leuk om andere fietsers te leren kennen. Wij gaan elke eerste dinsdag van de maand Mountainbiken. Dus heb je zin ga dan met ons mee. Waar bij het ,  ( REERINK `t bankje ) in Velp/Rozendaal,  ( Van uit Hoofdstraat Velp richting Postbank/Rheden bij rotonde links ) Wij starten daar om 19.00 
( Beekhuizenseweg te Velp )

 

( Beekhuizenseweg te Velp )

Heeft u een fiets over? Maak dan de Arnhemse jeugd blij! En lever deze in bij Reerink Rijwielen.

 

 

Er zijn in Arnhem nog steeds kinderen uit gezinnen met een laag inkomen die geen fiets hebben en daardoor onvoldoende mee kunnen doen aan activiteiten op het gebied van sport, cultuur of onderwijs. Het initiatief ,Arnhemse Jeugd Doet Mee, en uw bijdrage maken het mogelijk om deze kinderen mee te laten doen. Hoe, heeft u een oude fiets waar u toch niets meer mee doet, wij knappen deze dan weer op zodat deze kinderen weer heerlijk kunnen fietsen. Fiets moet nog wel in redelijke staat zijn en met de wielen 26 of 28".

 

Het REERINK RIJWIELEN TEAM doet elke dag weer de grootste moeite en met veel plezier, om u veel fiets en scooter plezier te geven.

Wij zijn fiets en bromfiets/scooter specialist met 3 vestigingen waarvan 2 in Arnhem en 1 in Westervoort. Met grote keus uit Race & Mountainbikes ook op Elektrisch gebied zowel voor u fiets als scooter. Op deze site willen wij u een indruk geven van ons aanbod, zowel van nieuwe als gebruikte fietsen en scooters. Uiteraard kunt u bij ons ook terecht voor alle reparaties, onderdelen, kleding, accessoires en fietsverhuur. Ook kunnen wij uw fiets of bromfietsverzekering, Reerink-Bovag Lease fiets of financiering verzorgen. Kom gerust eens langs in een van onze gezellige winkels voor een persoonlijk advies. 

 

Kies zelf de looptijd en maandtermijn en regel alles zelf online!

Onze tweewielerproducten bieden wij regelmatig aan tegen scherpe prijzen. Op gefinancierde producten kunnen wij echter geen korting geven. Geef in een e-mail of bij één van de verkopers in de winkel duidelijk aan welk product u met FietDirectPlan wenst te kopen. Dan krijgt u een prijsopgaaf waarmee u zelf online een passende FietsDirectPlan berekening kan maken en aanvragen.

 

GRATIS ,, ophaal service van u fiets of scooter bij Reerink . *

*wanneer er reparatie op volgt 

Contactgegevens

  • Dorpsstraat 90
  • 6931 BM, Westervoort
  • info@reerinkwestervoort.nl
  • (026) 311 67 43
  • KvK: 09020305
  • BTW: NL815878849B01
  • IBAN: NL42RABO0381663647

Openingstijden

Maandag:  gesloten
Dinsdag:  9.00 tot 18.00
Woensdag:  9.00 tot 18.00
Donderdag:  9.00 tot 18.00
Vrijdag:  9.00 tot 20.00*
Zaterdag:  9.00 tot 17.00
Zondag:  gesloten
 
van april tot oktober zijn wij zaterdag tot 17.00 geopend
Let op: de werkplaats is een half uur voor sluiting van de winkel gesloten..
filiaal Westervoort vrijdag koopavond tot 20.00 *
filiaal Reerink Arnhem-Noord (Geitenkamp) heeft geen koopavond.
filiaal Reerink Arnhem-Zuid (heeft geen koopavonden)
SERVICE op maat en naar uw wens
Ook kunt u bij ons van dinsdag t/m vrijdagavond tot 20.00 terecht voor aankoop van een fiets of scooter op afspraak.
info@reerinkrijwielen.nl


Facebook


Bezoek ook

Onze merken

Alpina
Bakfiets.nl
Batavus
Beixo
BESV
Bosch professional
BRIK
Cannondale
Cortina
Flyer
Gazelle
Huka
Loekie
Lugano
Scott
Sparta
Trek
Van Raam
Victoria
AGM
Aprilia
BTC
Ecooter
Gilera
Mash
Peugeot
Piaggio
Rieju
Super Soco
SYM
Vespa
Yamaha