Over ons

Welkom bij Reerink Rijwielen

Wij zijn een fiets en bromfiets/scooter specialist met 3 vestigingen. Waarvan 2 in Arnhem en 1 in Westervoort. Met grote keuze uit elektrische fietsen, ook op Race & Mountainbikes gebied zit u bij ons goed verder hebben we alles op fiets en scooter gebied , wij hebben vele merken in alle prijs klasse op voorraad. Wij hebben natuurlijk ook vele test fietsen voor u klaarstaan. Op deze site willen wij u een indruk geven van ons aanbod, zowel van nieuwe als gebruikte fietsen en scooters. Uiteraard kunt u bij ons ook terecht voor alle reparaties, onderdelen, kleding, accessoires en fietsverhuur. Ook kunnen wij uw fiets of bromfietsverzekering, Reerink Lease fiets of financiering verzorgen. Kom gerust eens langs in een van onze gezellige winkels voor een persoonlijk advies. Geen tijd of zin om langs te komen, bestel dan u nieuwe fiets,scooter en of accessoires gewoon online bij ons.

Onze filosofie is kort, krachtig en simpel. Alle aspecten van onze organisatie zijn daarom (in)gericht op het waarmaken van onze belofte: “iedere klant moet het gevoel hebben dat hij/zij onze enige klant is en gaan daar 100% voor.”
Dat klinkt eenvoudig, maar hoe realiseren we dat? Wij hebben één belangrijk streven: een totaalwinkel zijn op het gebied van fiets en bromfietsen- en onderdelen. Wij proberen de professional te zijn in onze branche en daarom hebben we een breed assortiment en scherpe prijzen met goed opgeleid personeel.
Wij presenteren een complete mix van originele onderdelen en bekende A-merken van fietsen en scooters. Wij gaan voor een eerlijke, langdurige en relatie met onze klanten en dat is de basis voor een goede samenwerking.

 

Ook kunt u bij ons van dinsdag t/m vrijdagavond tot 20.00 terecht voor aankoop van een fiets en/of scooter op afspraak in filiaal Westervoort.

 

Samen Mountainbiken met Reerink Rijwielen
Wil je gaan mountainbiken, maar vind je het moeilijk om (alleen) te gaan trainen? Of gewoon leuk om andere fietsers te leren kennen. Wij gaan elke eerste dinsdag van de maand Mountainbiken. Dus heb je zin ga dan met ons mee. 

 

( Beekhuizense te Velp )

 

 

Kies zelf de looptijd en maandtermijn en regel alles zelf online!

Onze tweewielerproducten bieden wij regelmatig aan tegen scherpe prijzen. Op gefinancierde producten kunnen wij echter geen korting geven. Geef in een e-mail of bij één van de verkopers in de winkel duidelijk aan welk product u met FietDirectPlan wenst te kopen. Dan krijgt u een prijsopgaaf waarmee u zelf online een passende FietsDirectPlan berekening kan maken en aanvragen.

 

GRATIS ,, ophaal service van u fiets of scooter bij Reerink . *

*wanneer er reparatie op volgt 

Contactgegevens

  • Dorpsstraat 90
  • 6931 BM, Westervoort
  • info@reerinkwestervoort.nl
  • (026) 311 67 43
  • KvK: 93431112
  • BTW: NL866396378BO1
  • IBAN: NL42RABO0381663647

Openingstijden

Maandag:  gesloten
Dinsdag:  9.00 tot 18.00
Woensdag:  9.00 tot 18.00
Donderdag:  9.00 tot 18.00
Vrijdag:  9.00 tot 20.00* alleen filiaal Westervoort koopavond
Zaterdag:  9.00 tot 17.00
Zondag:  gesloten
 
van oktober tot maart zijn wij zaterdag tot 16.00 geopend
Let op: de werkplaats is een half uur voor sluiting van de winkel gesloten..
filiaal Westervoort vrijdag koopavond tot 20.00 * tot oktober
filiaal Reerink Arnhem-Noord en Zuid (heeft geen koopavond)
SERVICE op maat en naar uw wens
Ook kunt u bij ons van dinsdag t/m vrijdagavond tot 20.00 terecht voor aankoop van een fiets of scooter op afspraak.
info@reerinkrijwielen.nl


Facebook


Bezoek ook

Onze merken

Advanced Ebike Das Original
Alpina
Bakfiets.nl
Batavus
Beixo
Bosch professional
Cangoo
Carqon
Cortina
Flyer
Gazelle
Huyser
KeeWee
Loekie
Lugano
Reany
Scott
Sparta
SuperSuper
Trek
Van Raam
Victoria
AGM
Aprilia
Mash
Peugeot
SYM
Tromox
Vespa
Vmoto
Yadea