E-bike kopen bij Reerink Rijwielen in Arnhem

Als je graag een E-Bike wilt kopen in Arnhem, ben je bij Reerink Rijwielen van harte welkom. Zowel online als in onze winkel vind je een ruim assortiment nieuwe én gebruikte elektrische fietsen. Naast een geweldige prijs-kwaliteitsverhouding kun je bij ons ook altijd rekenen op een persoonlijke service en advies.

Zo weet je altijd zeker dat je de e-bike koopt die geheel aan jouw wensen voldoet. Een e-bike is een prachtige uitvinding die ons op een comfortabele manier van A naar B brengt. Door de trapondersteuning is zware inspanning niet nodig om toch van een fijne fietstocht te kunnen genieten. Deze mooie innovatie zorgt ervoor dat we ook als de omstandigheden wat minder zijn kunnen blijven genieten van fietsplezier.

Met een elektrische fiets zijn obstakels zoals heuvels of slechte weersomstandigheden geen probleem meer. Ook als je over wat minder beenkracht beschikt is een e-bike een prima oplossing. Zo kun je op een eenvoudige manier in beweging blijven, zonder dat daar zware lichamelijke inspanning voor nodig is. Een e-bike kopen doe je dan ook het beste bij Reerink Rijwielen in Arnhem. Bij ons heb je een ruime keuze aan nieuwe en gebruikte elektrische fietsen van vooraanstaande merken.

 

E-bike kopen in Arnhem

Naast elektrische fietsen, ben je bij Reerink Rijwielen in Arnhem ook aan het juiste adres als u een mountainbike of scooter wilt kopen. We zijn dan ook niet voor niets dé tweewielerspecialist van Arnhem en omstreken. In onze webshop vind je dan ook diverse nieuwe en gebruikte e-bikes van A-merken. Uiteraard tegen een gunstige prijs. Bij Reerink Rijwielen vind je onder andere een e-bike van het merk Victoria, Sparta, Batavus, Flyer, Cannondale, Scott, Lugano, Gazelle of Trek.

Maar ook als je op zoek bent naar een elektrische fiets van andere merken staan we graag voor je klaar. Natuurlijk kun je ook op ons rekenen als je op zoek bent naar een goed advies omtrent e-bikes. Onze ervaren winkelmedewerkers staan daarbij graag voor je klaar. Niet alleen voor de aankoop, maar natuurlijk ook tijdens en nadat je bij ons een e-bike hebt gekocht.

Door het ruime assortiment in onze winkel, vind je bij ons altijd de e-bike die aan je wensen voldoet. Of je deze nu graag voor recreatief /sportief gebruik wilt aanschaffen, of liever een elektrische fiets koopt voor intensief /werk gebruik. Een e-bike kopen in Arnhem of Westervoort doe je dan ook het beste bij Reerink Rijwielen in Arnhem. In onze webshop kun je alvast een keuze maken uit het ruime assortiment.

 

 

 Klik hier om naar het aanbod E-bikes te gaan >>

Contactgegevens

  • Dorpsstraat 90
  • 6931 BM, Westervoort
  • info@reerinkwestervoort.nl
  • (026) 311 67 43
  • KvK: 09020305
  • BTW: NL815878849B01
  • IBAN: NL42RABO0381663647

Openingstijden

Maandag:  gesloten
Dinsdag:  9.00 tot 18.00
Woensdag:  9.00 tot 18.00
Donderdag:  9.00 tot 18.00
Vrijdag:  9.00 tot 20.00* alleen filiaal Westervoort koopavond
Zaterdag:  9.00 tot 17.00
Zondag:  gesloten
 
van oktober tot maart zijn wij zaterdag tot 16.00 geopend
Let op: de werkplaats is een half uur voor sluiting van de winkel gesloten..
filiaal Westervoort vrijdag koopavond tot 20.00 * tot oktober
filiaal Reerink Arnhem-Noord en Zuid (heeft geen koopavond)
SERVICE op maat en naar uw wens
Ook kunt u bij ons van dinsdag t/m vrijdagavond tot 20.00 terecht voor aankoop van een fiets of scooter op afspraak.
info@reerinkrijwielen.nl


Facebook


Bezoek ook

Onze merken

Advanced Ebike Das Original
Alpina
Bakfiets.nl
Batavus
Beixo
BESV
Bird Bike
Bosch professional
Brik Bikes
Cangoo
Carqon
Cortina
Flyer
Gazelle
Huka
Huyser
KeeWee
Loekie
Lugano
Scott
Sparta
SuperSuper
Trek
Van Raam
Victoria
AGM
Aprilia
BTC
Ecooter
Gilera
Mash
Peugeot
Piaggio
Rieju
Super Soco
SYM
Vespa
Yadea
Yamaha