Algemene voorwaarden

Wij als Reerink Rijwielen dragen zoveel mogelijk bij aan een goed milieu en werken samen met veel  recycling bedrijven. 

Zoals banden, accu`s en oliën.  

 

Webshop bestellingen bij REERINK RIJWIELEN 

Assortiment

Op onze Webshop site vindt u fietsen,bromfietsen,scooters,kleding,onderdelen en vele accessoires. 

Bereikbaarheid

Voor Webshop bestellingen en vragen mail u naar info@reerinkrijwielen.nl of bel 026-3116743 en vraag naar Mario of Frank.

Prijzen en betalingen

De betaling geschied bij aflevering of via bank/giro vooraf. U kunt u aankoop ook via IDEAL, een veilig en gemakkelijke betaalmethode via u eigen bank met internet.

Indien een prijs abusievelijk foutief op de site van Reerink staat, zullen we dit direct via de mail aan u meedelen, u heeft dan het recht de bestelling alsnog voor de juiste prijs te laten uitvoeren.

Prijzen op onze web-site van de onderdelen en accessoires kunnen verschillen met die van in onze winkels. 

Levering

Alle bestelde fietsen en accesoires leveren wij binnnen 48 uur mist op voorraad en betaald is. De fiets wordt dan netjes afgemonteerd thuis geleverd. Indien de fiets/accessoires niet opvoorraad is hanteren wij een maximum levertijd van 30 dagen. Bij overschrijding hiervan stellen wij u u hiervan op de hoogte en kunt u de bestelling alsnog annuleren.

Verzekering

U kunt u bestelde fiets natuurlijk ook verzekeren.(zie site)

Betaal ik vrachtkosten

Nee, bij Reerink betaald u geen verzend of behandelingskosten. Dit geld zowel voor fietsen en *accessoires. Let op, bij actie fietsen wordt er 35,00 euro verzendkosten berekend en bij *accessoires en onderdelen met een totale prijs beneden de 25,00 , wordt 7,50 berekend.

Retour zending moet u zelf betalen zowel voor fietsen als voor accessoires , dit geld niet voor wanneer het artikel niet corect was dan regelen wij uw retour kosteloos.

Garantie

Op al u bestelde accessoires en fietsen via onze webshop heeft u gewoon recht op onze standaard goede garantie.

 

Goed onderhoud is belangrijk

Goed onderhoud verlengt de levensduur van uw fiets. Wij adviseren om uw fiets ten minste één maal per jaar voor een onderhoudsbeurt langs te brengen. Bij ons werken gediplomeerde technici die uw tweewieler in topconditie houden. Zo heeft u er zo lang en zo veilig mogelijk plezier van!

 

Voorwaarden nalezen?

 Onze verkoopvoorwaarden geven u een gevoel van extra zekerheid, want alle afspraken zijn helder en duidelijk uitgewerkt. Wilt u de voorwaarden even op uw gemakje doorlezen? Dat kan natuurlijk.

Algemene leverings en betalingsvoorwaarden via Tweewielerbedrijven

 De zekerheden van REERINK:

 • REERINK-bedrijven voldoen aan strengekwaliteitseisen die jaarlijks worden gecontroleerd
 • REERINK staat voor betrouwbaarheid,kwaliteit en garantie
 • Duidelijke voorwaarden, samengesteldmet de Consumentenbond en de ANWB
 • v.a. 250,00 euro ,24 maanden standaard Garantie, op gebruikte fietsen vanaf 250 euro
 • Op scooter standaard 24 maanden garantie , op occasion van 500,00 3 maanden garantie.
 • 3 maanden Garantie op reparatie- en onderhoudswerkzaamheden

 

Kan ik een bestelling ook terugsturen en omruilen of retourneren, die via de web-shop besteld zijn?


Wilt u uw bestelling om welke reden dan ook terugsturen? U heeft in het geval van een fiets of kinderfiets een bedenktijd van 100 dagen en in het geval van een ander artikel een bedenktijd van 14 dagen. Binnen deze termijn kunt u het artikel aan ons retourneren. Bij een defect of garantiegeval kan het ook voorkomen dat u het product terugstuurt na deze bedenktijd. Bekijk hieronder de voorwaarden en procedure voor het retourneren.

Voorwaarden retourneren

 • Overleg in het geval van garantie of een defect altijd met ons voordat u een fiets of artikel terugstuurt.
 • Als u uw fiets of artikel binnen de bedenktijd aan ons wilt retourneren, is het belangrijk dat u ons dit laat weten via e-mail of telefonisch . Wij sturen u dan een retourformulier om bij uw retourzending te stoppen.
 • Elektrische onderdelen kunnen niet geretourneerd worden. 
 • Het is belangrijk dat het product in ongebruikte staat is (en in het geval van een fiets dat er niet op de fiets is gereden) als u het retourneert.*
 • Stuur of breng** het artikel uiterlijk binnen 14 dagen - 100 dagen in het geval van een fiets - nadat u melding heeft gemaakt van het retourneren naar ons terug.
 • Als u een fiets retourneert, dan kunt u het beste de originele verpakking gebruiken voor het retourneren. Heeft u de doos niet meer? Laat dit aan ons weten, dan kunnen we e.v.t. u een nieuwe doos toesturen.
 • Als u een ander artikel dan een fiets retourneert, gebruik dan de originele verpakking voor het retourneren. Heeft u de verpakking niet meer? Verpak het product dan goed in een stevige doos, zodat het bij het terugsturen niet beschadigt.
 • Stop altijd een ingevuld retourformulier bij uw fiets of artikel. Zo weten we dat het uw retourzending is en kunnen we deze zo snel mogelijk afhandelen.
 • Nadat wij uw artikelen terug hebben ontvangen, krijgt u binnen zeven werkdagen uw aankoopbedrag terug, plus de eventueel berekende verzendkosten voor heenzending van uw bestelling en alle verdere berekende kosten bij de bestelling. Voor de terugbetaling worden geen kosten in rekening gebracht.
 • Retourneren van een fiets of een ander product zijn de kosten voor u.

*Als er op de fiets is gereden, dan kunnen wij deze niet meer voor de nieuwprijs verkopen. In dat geval kan het zijn dat u niet het volledige aankoopbedrag terug ontvangt.

**Op welke manieren kan ik een artikel retourneren?

U kunt uw artikel op de volgende manieren retourneren:

 • U kunt het product zelf terugbrengen naar een van onze winkels. (Geitenkamp 4 6823HE Arnhem).
 • In het geval van een fiets, kunt u deze ook brengen naar een van onze winkels.
 • U kunt het artikel per post terugsturen naar onze locatie in Arnhem óf, in het geval van een fiets, deze op laten halen door onze bezorgdienst.

Terugsturen per post of op laten halen

 • Stuur ons per e-mail (info@reerinkrijwielen.nl) een bericht waarin u aangeeft dat u uw bestelling wilt retourneren. U kunt ons hier natuurlijk ook voor bellen.
 • Vermeld uw bestelnummer en welk artikel of welke artikelen u wilt retourneren.
 • Geef ook aan of u het artikel wilt ruilen of dat u het aankoopbedrag terug wilt.
 • Wij sturen u per e-mail (of post) het retourformulier, dat u ingevuld met de retourzending meestuurt.

Retourneren van fietsen

Heeft u een fiets besteld, maar wilt u deze retourneren? U kunt een fiets in ongebruikte staat retourneren binnen onze 100 dagen bedenktijd.

 • Een fiets kunt u via Reerink Rijwielen door onze bezorgdienst op laten halen.
 • U kunt uw fiets uiteraard ook terugbrengen naar een van onze winkels. Kijk voor de openingstijden van onze winkels op onze site. Let op: u kunt bij onze winkels alleen fietsen en artikelen retourneren.

 

Privacy en gebruik persoonsgegevens
Wij gebruiken uw persoonsgegevens en leggen deze vast voor de uitvoering van de met u gesloten overeenkomst of de uitvoering van diensten, zoals onderhoud van uw fiets en scooter. Ook gebruiken wij uw persoonsgegevens om u te informeren over product informatie of eigen (commerciële) aanbiedingen met betrekking tot onze diensten, zoals bijvoorbeeld aanbiedingen van scooters, accessoires, financieringen  of verzekeringen. In dat verband gaan wij NIET uw persoonsgegevens ook aan derden verstrekken. Uw persoonsgegevens worden ook niet aan derden worden verstrekt indien dat nodig is voor de uitvoering van de met u gesloten overeenkomst of voor de uitvoering van diensten, zoals bijvoorbeeld de registratie van uw scooter of facturatie. Door ondertekening van dit document geeft u ons toestemming voor gebruik van uw persoonsgegevens, zoals hierboven wordt vermeld. 

 

Voor het verzamelen van reviews gebruiken wij de software van 5-sterrenspecialist en conformeren wij ons aan de richtlijnen van het onafhankelijke platform. Alleen klanten die daadwerkelijk een product gekocht hebben of een service-ervaring gehad hebben, worden uitgenodigd om een review te geven via 5-sterrenspecialist. Het volledige overzicht van de richtlijnen van het onafhankelijke platform van 5-sterrenspecialist kun je via deze link terugvinden https://www.5sterrenspecialist.nl/richtlijnen-voor-klantbeoordelingen

 

Contactgegevens

 • Dorpsstraat 90
 • 6931 BM, Westervoort
 • info@reerinkwestervoort.nl
 • (026) 311 67 43
 • KvK: 93431112
 • BTW: NL866396378B01
 • IBAN: NL42RABO0381663647

Openingstijden

Maandag:  gesloten
Dinsdag:  9.00 tot 18.00
Woensdag:  9.00 tot 18.00
Donderdag:  9.00 tot 18.00
Vrijdag:  9.00 tot 20.00* alleen filiaal Westervoort koopavond
Zaterdag:  9.00 tot 17.00
Zondag:  gesloten
 
van oktober tot maart zijn wij zaterdag tot 16.00 geopend
Let op: de werkplaats is een half uur voor sluiting van de winkel gesloten..
filiaal Westervoort vrijdag koopavond tot 20.00 * tot oktober
filiaal Reerink Arnhem-Noord en Zuid (heeft geen koopavond)
SERVICE op maat en naar uw wens
Ook kunt u bij ons van dinsdag t/m vrijdagavond tot 20.00 terecht voor aankoop van een fiets of scooter op afspraak.
info@reerinkrijwielen.nl


Facebook


Bezoek ook

Onze merken

Advanced Ebike Das Original
Alpina
Bakfiets.nl
Batavus
Beixo
Bosch professional
Cangoo
Carqon
Cortina
Flyer
Gazelle
Huyser
KeeWee
Loekie
Lugano
Reany
Scott
Sparta
SuperSuper
Trek
Van Raam
Victoria
AGM
Aprilia
Mash
Peugeot
SYM
Tromox
Vespa
Vmoto
Yadea